Spring naar content
Terug naar de kennisbank

Geboden vaargang (1990)

normen, richtlijnen, voorwaarden en voorzieningen ten aanzien van de toegankelijkheid van watersportfaciliteiten voor gehandicapten

Sportbeoefening door gehandicapten verheugt zich in een toenemende belangstelling. Dat geldt zeker ook voor de actieve beoefening van watersport, dat wil zeggen zeilen, roeien, kanoën, surfen en waterskiën. Een beperkende factor voor verdere groei is evenwel dat niet overal goede en voldoende voorzieningen zijn, en dat bij het realiseren daarvan niet altijd over de juiste kennis en informatie wordt beschikt. Dit boekje wil een overzicht bieden van normen, richtlijnen, voorwaarden en voorzieningen ten aanzien van de toegankelijkheid van watersportfaciliteiten voor gehandicapten. Het is te beschouwen als een supplement op de zeer uitvoerige behandeling in ‘Geboden Toegang’.

Literatuurverwijzing: Stichting Nederlandse Gehandicaptenraad (1990). Geboden vaargang: normen, richtlijnen, voorwaarden en voorzieningen ten aanzien van de toegankelijkheid van watersportfaciliteiten voor gehandicapten. Utrecht: Stichting Watersport met Gehandicapten.

Fysieke exemplaren

Organisatie Plaatsingskenmerk Status
Mulier instituut GEHA-TB-0003 Beschikbaar

Publicaties worden niet uitgeleend aan externen. Inzage op verzoek:

Mulier instituut
tel: 030-7210220
e-mail: info@mulierinstituut.nl

Omschrijving