Spring naar content

“De Beweegcirkel geeft mensen inzicht in wat zij zelf nodig hebben om meer te bewegen”

Tamara Spitters, eigenaresse van Spitters coaching, biedt trainingsprogramma’s aan en coacht mensen met behulp van de Beweegcirkel. ‘’Ik heb de Beweegcirkel besteld om mensen te ondersteunen bij het maken van een beweegplan. Daarbij vond ik het belangrijk om mensen mee te geven dat in beweging komen soms makkelijker is dan mensen in eerste instantie denken. Met de Beweegcirkel lukt dat!’ 

Wat heeft het gebruik van de Beweegcirkel jou gebracht?

Bewegen voor je gezondheid is fijn, maar als het leuk is houden mensen het langer vol! Naast dat de Beweegcirkel er erg mooi uit ziet, ondersteunt het mensen echt! Ze krijgen inzichtelijk dat ze soms al meer bewegen dan verwacht. Daarnaast helpt de Beweegcirkel ook om inzicht te krijgen in wat nodig is om gezond te leven. Voor mij is het natuurlijk belangrijk dat mijn klanten verder geholpen zijn. Ik krijg na het gebruik van de Beweegcirkel regelmatig te horen wat voor nieuwe inzichten ze allemaal hebben gekregen en dat ze nu juist zin hebben om meer te bewegen.

Hoe gebruik jij de Beweegcirkel?

‘Tijdens een workshop of in een individueel gesprek leggen we de Beweegcirkel uit. Wat houdt de Beweegcirkel in, waarom gebruiken we deze en hoe kan het mensen helpen. Vervolgens nemen mensen het mee naar huis om zelf in alle rust de oefeningen in te vullen. Dit geeft ze de tijd om na te denken over wat ze al doen qua beweging, maar ook wat hen leuk lijkt. In een volgende bijeenkomst bespreken we welke inzichten, maar ook ondersteuning ze nodig hebben om in beweging te komen. Maar vooral ook: wat vinden ze leuk qua beweging en wat past bij hen.

Tamara Spitters
Eigenaresse van Spitters Coaching

Gerelateerde producten

Beweegrichtlijnen

Regelmatig sporten en bewegen is belangrijk. Maar hoeveel beweging is nodig? En welke beweging is goed? De beweegrichtlijnen geven antwoord op deze vragen.

Beweegcirkel

Stimuleer jij anderen om te bewegen? Gebruik de Beweegcirkel en help anderen stapsgewijs naar meer beweging in hun dag.