Spring naar content


Adviseren

Onze specialisten helpen je bij vraagstukken rondom sport en bewegen; van eenvoudig te beantwoorden vragen tot meer complexe problemen.

Je kunt bij ons specifieke kennisproducten vinden of een workshop of training volgen. Via artikelen op Allesoversport.nl delen we beschikbare kennis en brengen we inspirerende praktijkvoorbeelden onder de aandacht. In de Kennisbank en de Interventiedatabase zoek je naar interessante publicaties of succesvolle sport- en beweegaanpakken. Wil je eerst meer weten of vind je onvoldoende wat je nodig hebt, neem dan contact op met een van onze accountmanagers of specialisten. Beschikken wij niet over het juiste antwoord of advies, dan verwijzen we je door naar de juiste partij.

Ben je werkzaam in de politiek of de media, dan kun je bij ons terecht voor het duiden van onderzoeken en voor onderbouwde reacties op trends en ontwikkelingen in sport en bewegen.

We verzorgen ook advies-op-maat. Denk aan het begeleiden van een monitoring, het uitvoeren van een literatuurstudie, helpen bij netwerk- of kennisontwikkeling of gedragsverandering of ondersteuning als je een interventie wilt implementeren in jouw lokale situatie. Voor deze op maat opdrachten stellen wij een offerte op.

Gerelateerde items

Public affairs

Politici en hun beleidsmedewerkers kunnen bij ons terecht voor achtergrondinformatie over sport en bewegen en concrete kennisproducten. Voor buitenlandse organisaties of Nederlandse diplomatieke contacten bieden we Engelstalige informatie over sport en bewegen in Nederland.

Binnenlands Bestuur

Gezien in Binnenlands Bestuur. Op deze pagina vind je gerelateerde artikelen aan producten aan de publicaties van Kenniscentrum Sport & Bewegen in Binnenlands Bestuur.

Evenementen

Regelmatig organiseert Kenniscentrum Sport & Bewegen workshops en kenniscafé’s. Houd deze pagina in de gaten voor de aankomende bijeenkomsten.