Spring naar content

Congres Revalidatie, Sport en Bewegen | kennis uit wetenschap en praktijk

Vrijdag 20 september organiseert Kenniscentrum Sport & Bewegen – in samenwerking met Gehandicaptensport Nederland, Special Heroes Nederland en de Werkgroep VRA Bewegen en Sport – het congres Revalidatie, Sport en Bewegen. Dit congres biedt een mix van hedendaagse wetenschap en praktijk en is tevens het afscheid van Hans Leutscher (Kenniscentrum Sport & Bewegen), die sinds 1991 werkzaam is in de wereld van revalidatie, sport en bewegen.

Het plenaire programma start om 11.15 uur en eindigt 15.00 uur (inclusief lunch). Van 15.00 uur tot 16.30 uur is de afscheidsborrel. Bij het aanmelden kun je aangeven of je bij beide onderdelen aanwezig bent of bij één van de twee. Het concrete programma – inclusief sprekers – vind je onder ‘Programma’.

Dit congres bij Merem Medische Revalidatie in Hilversum wordt georganiseerd voor revalidatieprofessionals, Sportkracht12-professionals en overige genodigden. Er is plaats voor circa 75 personen. Bij aanmelding geldt: vol = vol. Mocht je geen uitnodiging hebben ontvangen, maar er wel graag bij zijn, neem dan contact op via evenementen@kenniscentrumsportenbewegen.nl en dan kijken we naar de mogelijkheden.

Kenniscentrum Sport & Bewegen

Kenniscentrum Sport & Bewegen maakt kennis uit wetenschap, beleid en praktijk beschikbaar en toepasbaar voor professionals. Kennis over het belang en de effecten van sport en bewegen, over wat wel of niet werkt. Ook adviseren en ondersteunen we professionals bij complexe vraagstukken en het realiseren van hun eigen werkdoelen.


Gehandicaptensport Nederland


Werkgroep VRA Bewegen en Sport

Praktische informatie

Datum: 20 september 2024
Tijd: 11:00 - 16:30 uur

Adres:
Merem Medische Revalidatie
Soestdijkerstraatweg 129
1213 VX Hilversum, Nederland

Gratis

Deel dit evenement