Spring naar content

Kennis is onze kracht

Onze collega’s spelen voor hetzelfde team en gaan voor één doel: de kwaliteit en effectiviteit van sport en bewegen verhogen en daarmee bijdragen aan een vitale en sociale samenleving. Dat doen we middels kennis. Hiervoor zetten 60 collega’s zich dagelijks in. We zien elkaar elke week op kantoor, wanneer en hoevaak bepaal je zelf. Bij ons vind je een afwisselende baan waarmee je maatschappelijke impact maakt.

Werken bij

Deskundig. Betrokken. Onpartijdig. Dat zijn onze kernwaarden en daar zijn we trots op. Ontdek waarom onze collega’s zo enthousiast zijn om bij Kenniscentrum Sport & Bewegen te werken.

Vacature Specialist Verduurzaming Sportaccommodaties

Als Specialist Verduurzaming denk jij mee over landelijk beleid, strategie en borging rondom de verduurzaming van de sportsector. Dat doe je door vragen op te halen uit de markt en nieuwe en innovatieve mogelijkheden om te verduurzamen in kaart te brengen.

World-class Workplace

Kenniscentrum Sport & Bewegen is onderscheiden als World-class Workplace 2023-2024. Dit is Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. 

Kan ik je helpen?

Neem contact op met Margot Fleuren, HR Manager.