Spring naar content

Kennis is onze kracht

Onze collega’s spelen voor hetzelfde team en gaan voor één doel: de kwaliteit en effectiviteit van sport en bewegen verhogen en daarmee bijdragen aan een vitale en sociale samenleving. Dat doen we middels kennis. Hiervoor zetten 60 collega’s zich dagelijks in. We zien elkaar elke week op kantoor, wanneer en hoevaak bepaal je zelf. Bij ons vind je een afwisselende baan waarmee je maatschappelijke impact maakt.

Werken bij

Deskundig. Betrokken. Onpartijdig. Dat zijn onze kernwaarden en daar zijn we trots op. Ontdek waarom onze collega’s zo enthousiast zijn om bij Kenniscentrum Sport & Bewegen te werken.

Overzicht vacatures

Specialist Sport en bewegen voor mensen met een beperking

Als specialist voor mensen met een beperking help je professionals met het verbeteren van de sport- en beweegdeelname en met de inzet van sport en bewegen als middel.

Specialist Jeugd

Als Specialist Jeugd werk je samen met collega’s aan verschillende thema’s rondom het beweeggedrag van jonge kinderen. Jij laat professionals het belang van voldoende en gevarieerd bewegen voor kinderen inzien en informeert ze hoe zij dit kunnen toepassen.

Manager Waarde van sport en bewegen

Jij weet hoe je een team motiveert en aanstuurt om doelstellingen te halen. Je krijgt er energie van om collega’s te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling.

Margot Fleuren

Kan ik je helpen?

Neem contact op met Margot Fleuren, HR Manager.