Spring naar content

Esports, Gaming en Gamification

De ontwikkeling van e-sports gaat razendsnel, maar er is nog veel onduidelijk over de effectiviteit en de langetermijneffecten. Wij houden de ontwikkelingen voor je bij.

Fit & Gezond

Als meer mensen de beweegrichtlijnen halen, helpt dat bij overgewicht, chronische ziekten en mentale gezondheid. We bieden alle domeinen kennis over beweeggedrag van jong tot oud.

Vaardig in bewegen

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de motorische ontwikkeling van kinderen. Dat geeft meer garantie op een leven lang plezier in sporten en bewegen.

Sociaal veilig sporten

Sociaal en veilig sporten staan op de agenda van overheden en sportbonden. We delen handvatten om met problemen om te gaan – of ze te voorkomen.

Meedoen door sport en bewegen

Kunnen meedoen met sport en bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. We delen kennis over het bereiken van kwetsbare groepen en verlagen van drempels.

Waarde van sport

Hoe maak je economische en maatschappelijke effecten van sport en bewegen meetbaar in euro’s? Wij geven antwoord op die vraag.

Topsport

Wij maken actueel wetenschappelijk onderzoek snel en begrijpelijk beschikbaar voor bondscoaches, embedded scientists en technisch directeuren uit de topsport.