Spring naar content

Kennisevent esports, gaming en gamification 2022

Op dinsdag 4 oktober wordt in Stadion Galgenwaard voor de tweede keer het Kennisevent esports, gaming en gamification (EGG) georganiseerd. Een unieke samenwerking tussen Kenniscentrum Sport & Bewegen en Techonomy. Gezien de deskundige line-up met experts uit wetenschap en praktijk belooft het een inspirerende dag te worden.

Na een succesvolle en goed bezochte eerste editie van Kennisevent EGG, hebben Kenniscentrum Sport & Bewegen en Techonomy de krachten gebundeld om ook in 2022 een Kennisevent EGG te organiseren.

De ontwikkelingen rondom esports, gaming en gamification gaan ook in de sport- en beweegwereld razendsnel. De groei van het aantal initiatieven binnen deze sportsector gaat gepaard met een toenemend aantal vraagstukken bij onder meer overheden, wetenschappers, politici, traditionele sportorganisaties en andere maatschappelijke organisaties.

Een uniek en inspirerend programma

Het programma van Kennisevent EGG is opgebouwd uit een plenair gedeelte en verdiepende parallelsessies, gericht op de thema’s esports, gaming en gamification.

Carla Scholten (Embedded Fitness) is een van de experts die aan het woord komt. Zij vertelt je meer over beweeggames om beweging middels gaming te stimuleren. Daarnaast vertelt René Sielhorst (Its My Life) je alles over hoe Fitcoins mensen stimuleert om in beweging te komen. Verder maken onder andere Dr. Ayla Schwarz (Wageningen Universiteit & Onderzoek), voormalig handbalinternational en nu ondernemer in de esports- en gamingbranche Matthijs Vink en Prof. dr. Stijn Volckaert (KU Leuven) hun opwachting op 4 oktober.

Meer informatie over het programma en over de experts die aan het woord komen, is te vinden op de website: www.kenniseventegg.nl.

Aanmelden via de website Kennisevent esports, gaming en gamification 2022
Actief in de wereld van sport en bewegen en benieuwd wat EGG inhoudt en hoe het toepasbaar is in de praktijk? Meld je dan aan via www.kenniseventegg.nl. De kosten voor een tijdelijk Super Early Bird ticket zijn €85,- i.p.v. €129,-.

Kenniscentrum Sport & Bewegen

Kenniscentrum Sport & Bewegen maakt kennis uit wetenschap, beleid en praktijk beschikbaar en toepasbaar voor professionals. Kennis over het belang en de effecten van sport en bewegen, over wat wel of niet werkt. Ook adviseren en ondersteunen we professionals bij complexe vraagstukken en het realiseren van hun eigen werkdoelen.


EsportsX

EsportsX is al jaren hét kennisevent over de groeiende waarde & impact van esports en gaming voor jouw business, beleid of strategie. Experts en kopstukken uit de branche laten zien hoe je nieuwe manieren van interactie en connecties creëert met de sterk groeiende digitale generaties.


Gelderse Sport Federatie

Wij geloven dat je door fit en vitaal te zijn een gezonder en plezieriger leven leidt. Wij motiveren daarom zoveel mogelijk mensen om te sporten en bewegen, zodat iedereen mee kan doen. Om dit voor elkaar te krijgen verbinden, activeren en coachen we organisaties in Gelderland van start tot finish. Zo zetten we samen een uitdagend sport- en beweegklimaat neer. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Praktische informatie

Datum: 4 oktober 2022
Tijd: 08:30 - 17:00 uur

Adres:
Stadion Galgenwaard
Herculesplein 241
3584 AA Utrecht

Deel dit evenement