Spring naar content

Meer inzicht in de SROI van sport en bewegen

Sinds afgelopen zomer zijn we in staat om de maatschappelijke waarde van sport en bewegen in een rendement uit te drukken. De SROI van sport en bewegen in Nederland wordt geschat op 2,51. Anders gezegd: elke geïnvesteerde euro betaalt zich ongeveer 2,5 keer terug. De investeringen die het Rijk, gemeenten, inwoners, bedrijven en anderen doen in sport en bewegen, leveren dus ruimschoots maatschappelijke meerwaarde op.

Ook op lokaal niveau kunnen we een schatting maken van deze SROI. Maar wat zegt dit cijfer eigenlijk? Om hier meer duidelijkheid over te geven, vond op 23 november 2020 om 15.00 uur dit gratis webinar ‘Meer inzicht in de SROI van sport en bewegen’ plaats.

Ben jij al bekend met ons SROI-premium dashboard? In deze (betaalde) versie van het SROI-dashboard kun je onder andere de uitkomsten van jouw gemeente afzetten tegen die van een groep gemeenten met dezelfde sociaaleconomische kenmerken. In een duidingsgesprek kijken we vervolgens samen naar de uitkomsten van jouw gemeente en bepalen we de vervolgstappen. Een must-have voor iedere gemeente die sport en bewegen naar het volgende niveau wil brengen! Interesse? Tijdens dit exclusieve webinar wordt ook de premiumversie uitgebreid toegelicht.

Wil jij ook het maximale uit de SROI-inzichten voor jouw gemeente halen? Dan zien we je graag terug op 23 november tijdens de webinar ‘Meer inzicht in de SROI van sport en bewegen’.

We stellen je mening erg op prijs. Heb je vragen over het gebruik van het SROI-dashboard? We horen het graag! Stuur hier je vraag in voor 16 november. Zo kunnen we ervoor zorgen dat onze producten en diensten nóg beter aansluiten op jouw wensen en behoeften.

Voor wie: beleidsmedewerkers, sportformatteurs, Adviseurs lokale sport, medewerkers sportservice-organisaties of sportbedrijven, sportraden, adviseurs.

Meer informatie?
Neem hier contact op met Karin van der Maat.

Sprekers
Karin van der Maat

Karin is accountmanager  van team waarde van sport bij Kenniscentrum Sport & Bewegen.

Karin van der Maat is bedrijfseconoom met werkervaring bij sport- en onderzoeksorganisaties. Zij heeft vooral ervaring met het adviseren en begeleiden van gemeenten, sportorganisaties en -verenigingen bij probleemanalyses, onderzoek en organisatie- en beleidsontwikkeling.

Kenniscentrum Sport & Bewegen

Kenniscentrum Sport & Bewegen maakt kennis uit wetenschap, beleid en praktijk beschikbaar en toepasbaar voor professionals. Kennis over het belang en de effecten van sport en bewegen, over wat wel of niet werkt. Ook adviseren en ondersteunen we professionals bij complexe vraagstukken en het realiseren van hun eigen werkdoelen.

Praktische informatie

Datum: 23 november 2020
Tijd: 15:00 - 16:00 uur

Adres:
online

Gratis

Deel dit evenement