Spring naar content

Congres Van zorg naar bewegen

Dinsdag 27 juni organiseert Kenniscentrum Sport & Bewegen het congres ‘Van zorg naar bewegen’. Voldoende en gevarieerd bewegen is nodig om fit en gezond te blijven en vitaal oud te worden. Om bewegen een vanzelfsprekend onderdeel te maken van ieders dag, is verandering noodzakelijk. Veranderingen in leefstijl en de omgeving waar mensen dagelijks mee te maken hebben. Jij als professional in de zorg kunt dankzij jouw signalerende, informerende of faciliterende rol veel betekenen. Zelf, of in samenwerking met anderen.

Wat kun je verwachten?

Meer beweging in de dag van patiënten: wat kunnen jij en jouw collega-zorgprofessionals, samenwerkingspartners en patiënten zelf doen om dit voor elkaar te krijgen? Tijdens het congres krijg je antwoord op deze vraag. Het programma is voornamelijk gericht op eerstelijnszorgverleners (zoals praktijkondersteuners bij de huisarts en huisartsen), medisch specialisten en fysiotherapeuten. Accreditatie wordt aangevraagd voor: NVvPO, V&VN en ABAN.

Meer informatie

Kenniscentrum Sport & Bewegen

Kenniscentrum Sport & Bewegen maakt kennis uit wetenschap, beleid en praktijk beschikbaar en toepasbaar voor professionals. Kennis over het belang en de effecten van sport en bewegen, over wat wel of niet werkt. Ook adviseren en ondersteunen we professionals bij complexe vraagstukken en het realiseren van hun eigen werkdoelen.

Praktische informatie

Datum: 27 juni 2023
Tijd: 09:00 - 16:00 uur

Adres:
Stadion Galgenwaard
Herculesplein 241
3584 AA Utrecht

Deel dit evenement