Spring naar content

Week van de Motoriek

Alle professionals die zich inspannen voor meer en vaardiger sporten en bewegen opgelet! De Week van de Motoriek vindt dit jaar plaats van 1 t/m 5 november 2021 met het thema ‘Meer én beter bewegen voor de jeugd’. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een inspirerende week te worden voor iedereen die zich inzet voor vaardig worden in sport en bewegen van jeugd met leeftijd van 0 tot 24 jaar.

Interessant voor professionals vanuit praktijk, beleid en onderzoek in de sectoren sport en bewegen, onderwijs, zorg en welzijn, kinderopvang en gemeente. Kenniscentrum Sport & Bewegen organiseert samen met het Ministerie van VWS, NOC*NSF, Mulier Instituut, KVLO, Wij Buurtsportcoaches, Lectoratenplatform en de VSG een nieuwe themaweek eind 2021.

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen over de Week van de Motoriek? Laat je gegevens achter en ontvang snel meer informatie over het programma, sprekers, locatie, etc.

Digitale Magazine Week van de motoriek

Wist je dat we alle sessies van de Week van de Motoriek 2020 hebben gebundeld in een digitaal magazine? Hier zijn alle sessies terug te vinden. Bekijk het magazine.

Vragen?
Voor vragen neem contact op met evenementen@kenniscentrumsportenbewegen.nl

Kenniscentrum Sport & Bewegen

Kenniscentrum Sport & Bewegen maakt kennis uit wetenschap, beleid en praktijk beschikbaar en toepasbaar voor professionals. Kennis over het belang en de effecten van sport en bewegen, over wat wel of niet werkt. Ook adviseren en ondersteunen we professionals bij complexe vraagstukken en het realiseren van hun eigen werkdoelen.

Praktische informatie

Begin: 1 november 2021
Einde: 5 november 2021

Adres:
online

Aanmelden evenement

Deel dit evenement