Spring naar content
Terug naar de kennisbank

Ruimte voor binnensport in Dijk en Waard (intern rapport) (2023)

Naar aanleiding van de behoefte van verschillende zaalsportverenigingen in de gemeente Dijk en Waard aan meer extra ruimte voor zaalsport en de resultaten van het onderzoek ‘Ruimte voor sport in Heerhugowaard’ (Wezenberg-Hoenderkamp & Ruikes, 2020) heeft de nieuwe gemeente Dijk en Waard het Mulier Instituut gevraagd een onafhankelijk rapport op te stellen dat een toekomstvisie biedt op de zaalsport in Dijk en Waard.

Leeswijzer
Hoofdstuk 2 beschrijft een aantal (lokale en landelijke) ontwikkelingen en trends die van belang zijn voor de behoefte aan sportaccommodaties. In hoofdstuk 3 behandelen de onderzoekers het aanbod en de (normatieve) behoefte aan en het gebruik (de bezetting) van de binnensportaccommodaties. In hoofdstuk 4 komen de ervaringen en behoeftes van de gebruikers en stakeholders aan bod. Tot slot worden in hoofdstuk 5 de onderzoeksvragen beantwoord.

Literatuurverwijzing: Mensen, A., & Wezenberg-Hoenderkamp, K. (2023). Ruimte voor binnensport in Dijk en Waard (intern rapport). Utrecht: Mulier Instituut.

Fysieke exemplaren

Organisatie Plaatsingskenmerk Status
Mulier instituut BIEB-1059 Wordt niet uitgeleend

Publicaties worden niet uitgeleend aan externen. Inzage op verzoek:

Mulier instituut
tel: 030-7210220
e-mail: info@mulierinstituut.nl

Omschrijving

 • Jaar:
  2023
 • Plaats:
  Utrecht
 • Uitgever(s):
  Mulier Instituut
 • Collatie:
  49 p. bijl. fig. tab. Met lit. opg.
 • Mediumsoort:
  Rapport
 • Trefwoord(en):