Spring naar content

2022: waarvoor kun je bij ons terecht?

We zien dat de aandacht voor sport en bewegen in coronatijd alleen maar groter is geworden. Het belang van sport en bewegen wordt steeds meer ingezien. Met onze kennis(producten) en adviezen helpen we professionals en beleidsmakers hun werkdoelen te realiseren.

In de infographic ‘2022: waarvoor kun je bij ons terecht?’ beschrijven we hoe we dat doen. Zo kan bijvoorbeeld een buurtsportcoach voor ondersteuning bij ons terecht om kinderen die in armoede opgroeien aan het sporten en bewegen te krijgen. Of een zorgprofessional die ouderen wil stimuleren om op een veilige manier te sporten en bewegen. Ook helpen we een beleidsadviseur van een gemeente met betrouwbare onderbouwing om goede beleidskeuzes te maken als het gaat om investeren in sporten en bewegen en een beweegvriendelijke omgeving.

Met ons werk willen we bijdragen aan een maatschappij waar meer mensen kiezen voor een actieve leefstijl en meer mensen, veilig en blijvend, mee kunnen doen. Samen zorgen we voor meer kwaliteit en effectiviteit van sport en bewegen.

Heb je een vraag of wil je advies?

Neem dan contact met ons op via info@kenniscentrumsportenbewegen.nl of bel 0318 – 49 09 00 voor een persoonlijk advies door één van onze collega’s.