Spring naar content

3e editie Week van de Motoriek is een feit!


Markeer in je agenda 7-11 november 2022

Alle professionals die zich inspannen voor meer en veelzijdig sporten en bewegen opgelet: de 3e editie van de Week va de Motoriek komt er weer aan. Dit jaar van 7 t/m 11 november 2022, zet deze data vast in je agenda. Dit jaar luidt het thema ‘jong geleerd is oud gedaan’.

De Week van de Motoriek

Tijdens de Week van de Motoriek organiseren we samen met onze partners verschillende online sessies voor iedereen die zich inzet voor meer en veelzijdig sporten en bewegen. Iedere dag staat voor een bepaalde levensfase, waar we tijdens kennissessies verdieping aan geven. Net als de editie van vorig jaar belooft het een inspirerende week te worden, vol kennis rondom motorische ontwikkeling.

Voor wie is de Week van de Motoriek interessant?

Voor professionals vanuit praktijk, beleid en onderzoek in de sectoren sport en bewegen, onderwijs, zorg en welzijn, kinderopvang en gemeente. Kortom, een breed scala aan professionals die affiniteit hebben met sport en bewegen.

Samen met

Kenniscentrum Sport & Bewegen organiseert de Week van de Motoriek samen met het Ministerie van VWS, NOC*NSF, Mulier Instituut, KVLO, Wij Buurtsportcoaches, Lectorenplatform, NVFK en de VSG om mensen te helpen meer en veelzijdig te laten sporten en bewegen.

In een notendop

📅 Maandag 7 november t/m vrijdag 11 november 2022
📍 Kennissessies – online
🗣️ Sprekers gericht op onderzoek, praktijk en beleid
🎟️ Meld je vast aan en wees als eerste op de hoogte van de sessies

Volg de laatste ontwikkelingen!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen over de Week van de Motoriek? Laat je gegevens achter en ontvang als eerste alle informatie en je bent verzekerd van een plek in ons live event donderdag 10 november.