Spring naar content

3e editie Week van de Motoriek is een feit!


Markeer in je agenda 7-10 november 2022

Alle professionals die zich inspannen voor meer en veelzijdig sporten en bewegen opgelet: de 3e editie van de Week van de Motoriek komt er weer aan. Dit jaar van 7 t/m 10 november 2022, zet deze data vast in je agenda. Dit jaar luidt het thema ‘jong geleerd is oud gedaan’.

Bekijk hier het programma.

De Week van de Motoriek

Tijdens de Week van de Motoriek organiseren we samen met onze partners verschillende online sessies voor iedereen die zich inzet voor meer en veelzijdig sporten en bewegen. Iedere dag staat voor een bepaalde levensfase, waar we tijdens kennissessies verdieping aan geven. Net als de editie van vorig jaar belooft het een inspirerende week te worden, vol kennis rondom motorische ontwikkeling.

Voor wie is de Week van de Motoriek interessant?

Voor professionals vanuit praktijk, beleid en onderzoek in de sectoren sport en bewegen, onderwijs, zorg en welzijn, kinderopvang en gemeente. Kortom, een breed scala aan professionals die affiniteit hebben met sport en bewegen.

Samen met

Kenniscentrum Sport & Bewegen organiseert de Week van de Motoriek samen met het Ministerie van VWS, NOC*NSF, Mulier Instituut, KVLO, Wij Buurtsportcoaches, Lectorenplatform, NVFK en de VSG om mensen te helpen meer en veelzijdig te laten sporten en bewegen.

In een notendop

📅 Maandag 7 november t/m donderdag 10 november 2022
📍 Kennissessies – online
🗣️ Sprekers gericht op onderzoek, praktijk en beleid

Inschrijven voor de Week van de Motoriek!

Schrijf je nu in voor de verschillende online kennissessies. Je kunt ervoor kiezen om je voor 1 sessie aan te melden, maar meerdere is ook mogelijk, alles is gratis te volgen. Goed om te weten: Donderdag sluiten we fysiek af met het Kenniscafé Sport en Bewegen Live! We nodigen je uit om daarbij aanwezig te zijn in het KNSB café in Utrecht.