Spring naar content

Allesoversport.nl is vernieuwd!

Op Allesoversport vind je kennis, praktijkvoorbeelden en inspiratie over een groot aantal sport- en beweegthema’s. Of je nu meer wilt weten van beweegstimulering, topsport, beleidsvraagstukken en een vitale sportclub of ouderbetrokkenheid, gezonde leefstijl en sport en bewegen voor mensen met een beperking, je vindt het op Allesoversport. 

Verbeterde zoek- en filterfunctie

Het vernieuwde Allesoversport is rustiger van uiterlijk en heeft een sterk verbeterde zoek- en filterfunctie. Zo kom je snel terecht bij de content die je zoekt. Met de speciale inspiratiepagina’s per thema en de specials zoals Beweegthuis.nl en Sportencorona.nl doe je nog meer kennis en ideeën op. Het platform voldoet aan de digitale toegankelijkheidseisen.

Samenwerking en partners

Een aantal partners is al vanaf het eerste uur bij Allesoversport betrokken. Ook hebben we samen met partners specifieke sites binnen Allesoversport ontwikkeld, zoals Sportakkoord.nl en Duurzamesportsector.nl.

Allesoversport kende afgelopen jaar maar liefst ruim 1,3 miljoen bezoekers. Het platform richt zich primair op professionals in beleid, praktijk en onderzoek. 

Heb je suggesties of verbeterpunten voor ons? Of wil je eens in gesprek over het delen van kennis? Stuur ons dan een berichtje via redactie@allesoversport.nl