Spring naar content

Een vernieuwd Kennisevent EGG op 8 oktober 2024 in H20 Esports Campus

Op 8 oktober 2024 organiseren Kenniscentrum Sport & Bewegen en Techonomy de vierde editie van Kennisevent Esports, Gaming en Gamification (EGG). Op de plek waar EGG tot leven komt, namelijk de H20 Esports Campus in Purmerend, staat het Kennisevent dit jaar in het teken van het zetten van de volgende stap in de wereld van EGG.

De branche, en daarmee ook de sport- en beweegprofessionals, worden steeds volwassener op het gebied van esports, gaming en gamification. Het Kennisevent groeit mee. Daarom ligt er in dit nieuwe concept, naast inspireren en informeren, een sterke focus op transformeren. Oftewel, het vertalen van de aanwezige kennis en ervaring naar mogelijke stappen voor het werkveld.

Locatie

Voor het eerst vindt deze editie van het Kennisevent plaats op de locatie die het hart vormt van esports, gaming en gamification: de H20 Esports Campus in Purmerend. Met het grootste permanente esportsstadion van West-Europa en meerdere gaming areas is dit de plek waar Kennisevent EGG thuishoort.

Programma

Er wordt hard gewerkt aan het samenstellen van het programma. Zeker is al wel dat Kennisevent EGG uit zowel kennissessies als interactieve workshops bestaat. 

Nieuw dit jaar is dat ook de community zelf de mogelijkheid krijgt om een inhoudelijke bijdrage aan het programma te leveren. Geïnteresseerden kunnen vóór 17 juni een inzending indienen om mogelijk deel uit te maken van het programma van Kennisevent EGG 2024. 

Netwerken

Een belangrijk onderdeel van Kennisevent EGG 2024 is de (inter)actie. Er is dan ook voldoende ruimte om te netwerken. Dit kan tijdens het event, maar ook van tevoren online. Op Kenniscord EGG, een online Discord-community, kunnen professionals vragen stellen, ervaringen, praktische en wetenschappelijke kennis delen en elkaar inspireren.

Bezoekers

Kennisevent EGG is interessant voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met esports, gaming en gamification. De focus ligt met name op:

  • Onderwijs, onderzoek en wetenschap (docenten van het MBO, HBO en WO met/en studiegroepen van minor opleidingen op het gebied van esports, gaming en gamification, (docent)onderzoekers en wetenschappers)
  • Beleid (bestuurders, politici, (innovatie)managers en beleidsmedewerkers en -makers van overheden, sportbonden, sportserviceorganisaties en zorginstellingen)
  • Esports, gaming en tech (game- en appontwikkelaars, de esports professionals en de managers en CEO’s van esportsorganisaties)
  • Sport- en beweegservice (medewerkers van sportbonden en sportserviceorganisaties, buurtsportcoaches, jongerenwerkers, trainers, leefstijlcoaches en sport-en beweegconsulenten)

Tickets

Alle informatie over Kennisevent EGG 2024 is te vinden op https://www.kenniseventegg.nl. Vanaf vandaag zijn ook de tickets te verkrijgen.

Kennisupdate

Wil jij deze updates voortaan direct in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de Kennisupdate!