Spring naar content

Johan Steenbergen nieuwe accountmanager ‘Vaardig in Bewegen’ bij Kenniscentrum Sport & Bewegen

Wij zijn blij te kunnen melden dat Johan Steenbergen per 1 juli jongstleden is aangesteld in de functie van accountmanager ‘Vaardig in Bewegen’ bij Kenniscentrum Sport & Bewegen.

Johan is van huis uit bewegingswetenschapper en heeft zich na zijn studie enkele jaren gespecialiseerd in de sportfilosofie. Zijn interesse is vooral hoe kennis toepasbaar te maken voor verschillende sport- en beweegpraktijken en hoe vanuit vragen uit ‘de’ praktijk te komen tot relevante, toepasbare kennis met impact. Johan is inmiddels 30 jaren werkzaam in het werkveld sport & bewegen. De eerste 10 jaren als wetenschapper op de VU in Amsterdam en Universiteit van Tilburg, de laatste 20 jaar binnen Kennispraktijk.

Johan: “Ik heb enorm veel zin om mijn kennis, kunde en netwerk in te zetten en met kundige collega’s binnen Kenniscentrum Sport & Bewegen samen te werken om onze jeugd vaardiger te maken in bewegen.”.

Johan heeft afscheid genomen van Kennispraktijk. Johan: “Ik hoop mijn samenwerkingspartners uit de afgelopen jaren in mijn nieuwe rol en functie te blijven ontmoeten! Bedankt voor het vertrouwen dat jullie in Kennispraktijk en de collega’s hebben gehad. De komende maanden zal duidelijk worden wat er met Kennispraktijk gaat gebeuren.”.

Wij wensen Johan veel succes in zijn nieuwe functie!