Spring naar content

Kennisevent EGG is terug! 4 oktober 2023 in Stadion Galgenwaard

Hét kennisevent voor de sport- en beweegprofessional

Op 4 oktober 2023 vindt het Kennisevent Esports, Gaming en Gamification (EGG) in Stadion Galgenwaard opnieuw plaats. Deze editie, georganiseerd door Kenniscentrum Sport & Bewegen en Techonomy belooft opnieuw een event vol interessante kennissessies en paneldiscussies te worden. Dit jaar kunnen deelnemers ook meedoen aan een experience tour waar experts hun kennis delen over esports, gaming en gamification.

Het doel van dit event is om ervaringen uit de praktijk, beleid en onderzoek met elkaar te delen en samen inhoudelijk het gesprek aan te gaan, en niet te vergeten te netwerken.

Het programma

Met vier keynotes en acht verschillende deepdives is de komende editie een verdieping op de verschillende thematieken. Experts uit het sport- en beweegwerkveld gaan in op de wetenschap en praktijkvoorbeelden van EGG. Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan de samenstelling van het volledige programma. 

Voor wie? 

Het Kennisevent EGG is bestemd voor innovatieve sport- en beweegprofessionals zoals:

  • Praktijk: buurtsportcoaches, trainers, fysiotherapeuten en sport- en beweegconsulenten en medewerkers van sportbonden en sportserviceorganisaties.
  • Beleid: bestuurders, politici en beleidsmedewerkers en -makers van overheden en (innovatie)managers van sportbonden, sportserviceorganisaties en zorginstellingen.
  • Onderwijs & onderzoek: docenten van het MBO, HBO en WO, onderzoekers en wetenschappers.
  • Esports- en gaming: game- en appontwikkelaars, esportscoaches en -professionals, managers en CEO’s.

Deelnemen aan het event 

Kennisevent EGG richt zich op het verbinden, informeren en inspireren van sport- en beweegprofessionals over de mogelijkheden van esports, gaming en gamification voor hun organisatie. Meer informatie over en aanmelden voor het event kan via www.kenniseventegg.nl