Spring naar content

Peiling: hoe ervaren buurtsportcoaches beweegstimulering bij jonge kinderen?

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met bewegen, beseffen meer en meer buurtsportcoaches. Zij doen steeds vaker kennis en ervaring op over het stimuleren van bewegen bij jonge kinderen. Van jongs af aan voldoende en gevarieerd bewegen is namelijk belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van baby’s, dreumesen, peuters en kleuters tot volwassenen. Maar hoe ervaren buurtsportcoaches dit? Samen met Wij Buurtsportcoaches doen we onderzoek om dit in kaart te brengen. 

Deel jouw ervaring als buurtsportcoach

Ben jij buurtsportcoach en richt je je op kinderen van 0-6 jaar, of wil je je op deze doelgroep gaan richten? Dan zijn we benieuwd naar jouw mening en ervaring. Hoe ervaar jij het werken met deze jonge kinderen in de praktijk? Ook horen we graag jouw vragen en behoeften omtrent deze doelgroep. Deel jouw ervaring met ons via de volgende vragenlijst. Het invullen van de vragenlijst kost maximaal 15 minuten, dit kan tot uiterlijk 1 juni 2021. 

De uitkomsten van deze vragenlijst helpen ons de juiste kennis(producten) en praktische tips te verzamelen, ontwikkelen en verspreiden. Praktische tips en instrumenten die jij en je collega’s in de praktijk kunnen inzetten. Heb je vragen, neem dan contact op met Rebecca Beck via rebecca.beck@kenniscentrumsportenbewegen.nl