Spring naar content

Successen van 2023: Toepasbare kennis over sport en bewegen

Net als in 2022 bepaalden ook in 2023 grote en complexe vraagstukken de agenda van de politiek, de (sociale) media en organisaties. De Provinciale en Tweede Kamerverkiezingen zorgden voor flink wat impact. Ondanks duidelijke onderzoeksresultaten en campagnes die het belang van sport en bewegen onderstrepen, zijn bewegen en sport nog steeds geen onderwerp op deze agenda’s; en dus ook niet vanzelfsprekend. Niet voor elke inwoner van Nederland, maar ook niet als het gaat om de benodigde beleidskeuzes en investeringen. En dat terwijl er veel kennis beschikbaar is om de juiste dingen te doen. 

Door de kennis over sport en bewegen uit praktijk, beleid en wetenschap toepasbaar te maken voor professionals, dragen wij bij aan het realiseren van de (beleids)doelen van professionals. We ontwikkelen kennisproducten die zij direct in kunnen zetten in hun werk. 

Onze resultaten

Deze visuele rapportage van ons activiteitenverslag brengt onze meest succesvolle producten en projecten van afgelopen jaar in beeld. Van een toolkit en e-book Buitenspelen tot een pakket Valpreventie en een impactwijzer Sport en bewegen. Bekijk aan de hand van onze thema’s hoe de organisatie heeft bijgedragen aan toepasbare kennis over sport en bewegen. Bij ieder thema vind je een knop met meer toelichting over de weergegeven resultaten.

Wil jij deze updates voortaan direct in je mailbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de kennisupdate!

kennisupdate algemeen illustratie