Spring naar content

Symposium De Beweeg Top

DIT SYMPOSIUM IS AFGELAST.

Op woensdag 18 maart organiseert de HAN samen met Kenniscentrum Sport & Bewegen, het symposium De BeweegTOP. Testen en ontwikkelen van beweegvaardigheden van kinderen tussen 6 en 12 jaar staat hierin centraal.

Peter Heerschop is één van de gasten.

Waarom dit symposium?

In een wereld waarin gamen het nieuwe spelen is, is het niet vreemd dat kinderen steeds minder bewegen en hun motorische vaardigheid afneemt. Hoe mooi zou het zijn als we het tij kunnen keren? Leren kinderen eigenlijk wel beter bewegen? Krijgen ze gelijke kansen? Tijdens de BeweegTOP staan deze vragen centraal én komen we in actie. Een breed team van experts van o.a. HAN Academie Sport en Bewegen, De Haagse Hogeschool en Kenniscentrum Sport & Bewegen neemt je mee in de laatste ontwikkelingen rondom het volgen en verbeteren van de beweegvaardigheid van kinderen. “Oog en aandacht” voor de unieke mogelijkheden van elk kind, dat is ons streven. Zorg dat je erbij bent!

Meer informatie en aanmelden.

Topsport Gelderland, Kenniscentrum Sport & Bewegen, het lectoraat ‘Herkennen en Ontwikkelen van Sporttalent’ van de Hogeschool Arnhem Nijmegen en vijf grote Gelderse gemeenten (Nijmegen, Arnhem, Ede, Apeldoorn en Achterhoek) ontwikkelden een nieuw model voor talentherkenning en -ontwikkeling. Lees hierover meer in dit artikel van Sport Knowhow XL (13-02-2020).