Spring naar content

Topsporters als ambasseur; hoe bereik je samen meer maatschappelijke impact

Internationale conferentie Athletes4Society op 12 mei

Op vrijdag 12 mei vindt de internationale eindconferentie van Athletes4Society ‘Empowering the public value of elite sport’ plaats in Brussel. Speciaal voor organisaties in de sport worden praktijkvoorbeelden, wetenschappelijk onderbouwde kennis en inspiratie gedeeld om samen met topsporters meer maatschappelijke impact te maken.

  • De conferentie begint om 9.30 uur en duurt tot 18 uur.
  • Voertaal is Engels.
  • Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht.

Sluit ook aan om te leren hoe sportorganisaties samen met topsporters maatschappelijke impact kunnen maken! Meld je nu vast aan, dan ontvang je binnenkort via email meer gedetailleerde informatie.

Over Athletes4Society

Dit Erasmus+ Sport programma heeft als doel sportorganisaties te stimuleren de maatschappelijke impact van topsport te vergroten door het inzetten van topsporters als ambassadeurs. Het programma wordt gefinancierd door de Europese Commissie, Erasmus+ Sport.

Kenniscentrum Sport & Bewegen is als partner in dit project aangesloten door de expertise in het vertalen van wetenschappelijke kennis naar de dagelijkse sportpraktijk. De belangrijkste rol van het Kenniscentrum binnen dit project is het vertalen van de onderzoeksresultaten in een praktische toolkit. Met deze toolkit kunnen sportorganisaties stap voor stap het proces opzetten voor een succesvol programma om de maatschappelijke waarde van sport te vergroten.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellen Maas, specialist Topsport en Topsport Topics, ellen.maas@kenniscentrumsportenbewegen.nl.