Spring naar content

Verduurzamen: a serious game

Vandaag lanceren we de Serious Game! Een interactief spel om in een vereenvoudigde wereld te ervaren wat er allemaal komt kijken bij sportverduurzaming.

Om met elkaar de doelstellingen uit de Routekaart Verduurzaming Sport te kunnen behalen, is voor beleidsmakers nú het moment om aan de slag te gaan in hun gemeente. Maar waar te beginnen? Wat komt er allemaal bij sportverduurzaming kijken? En hoe maak je de juiste keuzes?

Om een handje te helpen heeft Kenniscentrum Sport & Bewegen samen met partners RVO en VSG deze Serious Game over de verduurzaming van sportaccommodaties ontwikkeld. Als speler kruip je in de huid van een medewerker van de fictieve gemeente Watertoren. Je gaat met de beheerders van sportaccommodaties in gesprek en neemt beslissingen over verduurzamingsmaatregelen. Een interactief spel om in een vereenvoudigde wereld te ervaren wat er allemaal komt kijken bij sportverduurzaming.

Benieuwd naar hét spel voor gamechangers in de sportsector? Ontdek het op onze productpagina: Verduurzamen: a serious game.