Spring naar content

Week van Goed Sportbestuur: 21 t/m 27 maart

Van 21 t/m 27 maart organiseert NOC*NSF met partners de Week van Goed Sportbestuur.

Een goed sportbestuur maakt het mogelijk dat sporten leuk is! Daarom geven we in de eerste week van de lente extra aandacht aan de sportbestuurders. Met de kennis die we samen hebben en de ontwikkeling van de nieuwe Code Goed Sportbestuur geven we graag meer inzicht in hoe besturen in de sport leuker en gemakkelijker wordt. Dit feest organiseren we voor zowel bondsbestuurders, verenigingsbestuurders of andere geïnteresseerden die met de nieuwe code willen gaan werken.

Tijdens deze week kan er kennis gemaakt worden met de inhoud van de code en bijbehorende tools en mogelijkheden. Bestuurders van sportbonden en verenigingen, ondersteuners van verenigingen, gemeenten en lokale sportservice bureaus kunnen elkaar ontmoeten en nieuwe kennis opdoen om daarmee besturen in de sport nóg leuker/gemakkelijker te maken.

Op 21 maart 2020 organiseert NOC*NSF een startconferentie in Omnisport Apeldoorn in samenwerking met Kenniscentrum Sport & Bewegen, Kuperus en Co, BMC Advies, CMS Advocaten, Muijzers Advies, Wagner, KNRB – gRoei, KNVB, Supervisie Sportbestuur, Sport Professionals Network, Rabobank, Doping Autoriteit, Instituut voor Sport Rechtspraak, Academie voor Sportkader en Centrum Veilige Sport.

Meer informatie met een gedetailleerde beschrijving per dag en aanmelden.

Foto: Braden Collum | Unsplash