Spring naar content

Inschrijving Week van de Motoriek geopend

Het is zover! Vanaf nu kun je je officieel inschrijven voor de verschillende online kennissessies tijdens de Week van de Motoriek van 7 tot en met 10 november. Deze editie van de Week van de Motoriek is sowieso (opnieuw) interessant voor jou! Geen herhaling, maar een verdieping op de sessies van vorig jaar. Ook staan een aantal nieuwe onderwerpen op het programma. Want dit jaar ligt de focus niet alleen op jeugd. Het thema luidt ‘jong geleerd is oud gedaan’. We gaan tijdens de week dieper in op meer en veelzijdig sporten en bewegen voor alle leeftijden. Kortom, het belooft weer een week bomvol kennis te worden! Ben jij erbij?

Goed om te weten

Je kunt ervoor kiezen om je voor 1 sessie aan te melden, maar meerdere is ook mogelijk, alles is gratis te volgen. Donderdag sluiten we fysiek af met het Kenniscafé Sport & Bewegen Live! We nodigen je uit om daar LIVE bij aanwezig te zijn in het KNSB café in Utrecht.

Kenniscafé Sport & Bewegen Live!

Ter afsluiting van de Week van de Motoriek, organiseren we een buitengewone editie van het Kenniscafé. Onder leiding van altijd alerte gespreksleider Martijn de Greve gaan we de discussie met elkaar aan: wat moet er gebeuren om ‘meer en gevarieerd bewegen’ hoger op ieders agenda te krijgen? Experts brengen prikkelende stellingen in, zo komt het gesprek met de zaal snel op gang! Reken daarnaast op de latin jazz van onze huisband Café du Sport (met Michael van Praag op slagwerk) en een column van Thijs Zonneveld die ons een spiegel voorhoudt. En natuurlijk is er onder het genot van een hapje en drankje volop tijd om te netwerken met elkaar bij dit ‘terug van weggeweest’ live event.

Waar wacht je nog op? Meld je nu aan!

Wanneer?

📅 Maandag 7 november t/m donderdag 10 november 2022
📍 Kennissessies: online & Kenniscafé: LIVE
🗣️ Sprekers gericht op onderzoek, praktijk en beleid
🎟️ Schrijf je nu in voor 1 of meerdere sessies

Voor wie uit jouw netwerk is de Week van de Motoriek ook interessant?

Heb jij collega’s of andere geïnteresseerden al op de hoogte gebracht dat jij naar Week van de Motoriek gaat? Aanmelden is gratis en na de succesvolle voorgaande edities wil je dit niet missen!