Spring naar content

Webinar: wat is de sociaaleconomische waarde van sport en bewegen?

Sinds 2017 weten we dat de maatschappelijke opbrengst van sport en bewegen kan oplopen tot €25.000 en €100.000 per persoon. Als je deze opbrengst afzet tegen de kosten van sport en bewegen, blijkt dat iedere geïnvesteerde euro zich 2,51 keer terugverdient.

Inmiddels zijn er nieuwe bronnen beschikbaar om deze cijfers te actualiseren, kunnen we de waarde specifieker te maken én kunnen we ook naar andere doelgroepen kijken. De hoogste tijd voor een update dus! We nodigen je daarom graag uit voor het gratis webinar ‘Wat is de sociaaleconomische waarde van sport en bewegen’ op 8 juli a.s. om 13.00 uur.

In dit webinar vertellen onderzoekers van Ecorys je meer over deze vernieuwde waarde. Jelle Schoemaker van de HAN vertelt jullie meer over de effecten van corona; mensen zijn het afgelopen jaar immers massaal anders gaan sporten en bewegen. Wat betekent dit voor de maatschappelijke en economische waarde van sporten en bewegen? Ook nemen we je mee in de gevolgen die de nieuwe berekening heeft op de SROI van sport en bewegen. Tot slot presenteren we hoe Kenniscentrum Sport & Bewegen hier verder mee aan de slag gaat.

Kortom, ben je benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen rondom de maatschappelijke en economische waarde van sport en bewegen? Geef je dan snel op voor het webinar!