Spring naar content

Ontwikkelen

Samen met wetenschappers, beleidsmakers en professionals uit de praktijk ontwikkelen we eenvoudig toepasbare stappenplannen, toolkits, rekenmodellen, instrumenten en methodieken.

Je vindt bij ons een groot aantal kennisproducten. Bij de ontwikkeling ervan maken we gebruik van onderbouwde wetenschap en ervaringen uit de praktijk. Want voor een kenniscentrum is de kwaliteit van kennis van het grootste belang.

Om zeker te weten dat onze kennisproducten ook jouw cliënten aanspreken, betrekken we hen bij de ontwikkeling van deze producten. Dat doen we via focusgroepen en online vragenlijsten.

Zo hebben we bijvoorbeeld de Beweegcirkel ontwikkeld in samenwerking met een grote groep professionals uit de praktijk en wetenschappers. Speciaal voor lokale sportformateurs hebben we praktische inspiratiesheets opgesteld waarmee ze direct aan de slag kunnen.

Samen aan de slag?

Heb je vanuit jouw organisatie of praktijk interesse om mee te denken in de ontwikkeling van kennisproducten of deel te nemen aan een co-creatie traject dan horen we dat graag.

Infographic

Samen zorgen we voor meer kwaliteit en effectiviteit van sport en bewegen

De infographic is een visuele weergave die beschrijft waarvoor je bij ons terecht kunt in 2021.

Gerelateerde items

Werk jij op de Sportiefste Basisschool of S(B)O-school van Nederland?

Ben jij trots op het sport- en beweegaanbod op jouw school? Pak dan het podium en doe mee aan de…

Veel bijval voor ‘Sport en bewegen voor mensen met een beperking’

Mensen met een beperking die al sporten, vinden vaak wel hun weg naar sportaanbod en sportmiddelen. Maar er moet meer…

Campagne ‘Wees welkom in de sport’ van start

Ruim 700.000 Nederlanders voelen zich nog niet welkom in de sport1, maar helaas zijn sportaanbieders zich hier vaak niet van…