Spring naar content

Ontwikkelen

Samen met wetenschappers, beleidsmakers en professionals uit de praktijk ontwikkelen we eenvoudig toepasbare stappenplannen, toolkits, rekenmodellen, instrumenten en methodieken.

Je vindt bij ons een groot aantal kennisproducten. Bij de ontwikkeling ervan maken we gebruik van onderbouwde wetenschap en ervaringen uit de praktijk. Want voor een kenniscentrum is de kwaliteit van kennis van het grootste belang.

Om zeker te weten dat onze kennisproducten ook jouw cliënten aanspreken, betrekken we hen bij de ontwikkeling van deze producten. Dat doen we via focusgroepen en online vragenlijsten.

Zo hebben we bijvoorbeeld de Beweegcirkel ontwikkeld in samenwerking met een grote groep professionals uit de praktijk en wetenschappers. Speciaal voor lokale sportformateurs hebben we praktische inspiratiesheets opgesteld waarmee ze direct aan de slag kunnen.

Samen aan de slag?

Heb je vanuit jouw organisatie of praktijk interesse om mee te denken in de ontwikkeling van kennisproducten of deel te nemen aan een co-creatie traject dan horen we dat graag.

Infographic

Samen zorgen we voor meer kwaliteit en effectiviteit van sport en bewegen

De infographic is een visuele weergave die beschrijft waarvoor je bij ons terecht kunt in 2021.

Gerelateerde items

Koningsspelen 2021

In 2021 zijn de Koningsspelen op 23 april. Ondanks de onzekere tijd waarin we leven, is het doel om er -…

De sportende vmbo-jeugd heeft de toekomst; uitnodiging voor deelname aan sandpit

Deze oproep van ZonMw nodigt onderzoekers en praktijkpartners uit die affiniteit hebben met het onderwerp ‘sportende vmbo-jeugd’. De uitnodiging is…

Vacature Specialist sport- en beweeginterventies, monitoring, evaluatie

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor het team ‘Interventies, Monitoring en Evaluatie’, waarin jij als tweede secretaris…