Spring naar content

Ontwikkelen

Samen met wetenschappers, beleidsmakers en professionals uit de praktijk ontwikkelen we eenvoudig toepasbare stappenplannen, toolkits, rekenmodellen, instrumenten en methodieken.

Je vindt bij ons een groot aantal kennisproducten. Bij de ontwikkeling ervan maken we gebruik van onderbouwde wetenschap en ervaringen uit de praktijk. Want voor een kenniscentrum is de kwaliteit van kennis van het grootste belang.

Om zeker te weten dat onze kennisproducten ook jouw cliënten aanspreken, betrekken we hen bij de ontwikkeling van deze producten. Dat doen we via focusgroepen en online vragenlijsten.

Zo hebben we bijvoorbeeld de Beweegcirkel ontwikkeld in samenwerking met een grote groep professionals uit de praktijk en wetenschappers. Speciaal voor lokale sportformateurs hebben we praktische inspiratiesheets opgesteld waarmee ze direct aan de slag kunnen.

Samen aan de slag?

Heb je vanuit jouw organisatie of praktijk interesse om mee te denken in de ontwikkeling van kennisproducten of deel te nemen aan een co-creatie traject dan horen we dat graag.

Infographic

Met de juiste kennis haal je meer uit sport en bewegen

De infographic is een visuele weergave van wat we doen én van een aantal resultaten, behaald in 2019.

Gerelateerde items

Onderzoek Start (V)aardig: het beweegplezier van kleuters vergroten

Dinsdag 29 september vond de eerste expertmeeting van het onderzoek Start (V)aardig plaats. Tijdens deze digitale bijeenkomst werden de eerste…

Programma Vitaal Bedrijf helpt werkgevers bij vitaliteit op het werk

Vandaag is het landelijk programma Vitaal Bedrijf gelanceerd, dit initiatief helpt ondernemers de vitaliteit op de werkvloer te verbeteren. Dat…

Update onderzoek ‘Kan ik meedoen? Sport en bewegen voor iedere jongere’

Iedere jongere die wil sporten of bewegen, kan dat doen in Nederland. Of ligt het niet zo simpel? Daar proberen…