Spring naar content

Ontwikkelen

Samen met wetenschappers, beleidsmakers en professionals uit de praktijk ontwikkelen we eenvoudig toepasbare stappenplannen, toolkits, rekenmodellen, instrumenten en methodieken.

Je vindt bij ons een groot aantal kennisproducten. Bij de ontwikkeling ervan maken we gebruik van onderbouwde wetenschap en ervaringen uit de praktijk. Want voor een kenniscentrum is de kwaliteit van kennis van het grootste belang.

Om zeker te weten dat onze kennisproducten ook jouw cliënten aanspreken, betrekken we hen bij de ontwikkeling van deze producten. Dat doen we via focusgroepen en online vragenlijsten.

Zo hebben we bijvoorbeeld de Beweegcirkel ontwikkeld in samenwerking met een grote groep professionals uit de praktijk en wetenschappers. Speciaal voor lokale sportformateurs hebben we praktische inspiratiesheets opgesteld waarmee ze direct aan de slag kunnen.

Samen aan de slag?

Heb je vanuit jouw organisatie of praktijk interesse om mee te denken in de ontwikkeling van kennisproducten of deel te nemen aan een co-creatie traject dan horen we dat graag.

Infographic

Samen zorgen we voor meer kwaliteit en effectiviteit van sport en bewegen

De infographic is een visuele weergave die beschrijft waarvoor je bij ons terecht kunt in 2021.

Gerelateerde items

De Beweegcirkel nu ook digitaal beschikbaar

De Beweegcirkel helpt professionals om mensen stapsgewijs te begeleiden en te stimuleren meer te bewegen. De gesprekstool is daarmee geschikt…

Nieuwe vacature bij Kenniscentrum Sport & Bewegen

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega: Social media en content specialist (32 uur). Als social media en content…

Inspiratiegids JGZ: hoe realiseer je een beweegstimulerende inrichting?

Hoe richt je wacht- en consultruimtes zó in dat bewegen bij kinderen en het gesprek daarover met ouders gestimuleerd worden?…