Spring naar content

Ontwikkelen

Samen met wetenschappers, beleidsmakers en professionals uit de praktijk ontwikkelen we eenvoudig toepasbare stappenplannen, toolkits, rekenmodellen, instrumenten en methodieken.

Je vindt bij ons een groot aantal kennisproducten. Bij de ontwikkeling ervan maken we gebruik van onderbouwde wetenschap en ervaringen uit de praktijk. Want voor een kenniscentrum is de kwaliteit van kennis van het grootste belang.

Om zeker te weten dat onze kennisproducten ook jouw cliënten aanspreken, betrekken we hen bij de ontwikkeling van deze producten. Dat doen we via focusgroepen en online vragenlijsten.

Zo hebben we bijvoorbeeld de Beweegcirkel ontwikkeld in samenwerking met een grote groep professionals uit de praktijk en wetenschappers. Speciaal voor lokale sportformateurs hebben we praktische inspiratiesheets opgesteld waarmee ze direct aan de slag kunnen.

Samen aan de slag?

Heb je vanuit jouw organisatie of praktijk interesse om mee te denken in de ontwikkeling van kennisproducten of deel te nemen aan een co-creatie traject dan horen we dat graag.

Infographic

Met de juiste kennis haal je meer uit sport en bewegen

De infographic is een visuele weergave van wat we doen én van een aantal resultaten, behaald in 2019.

Gerelateerde items

Monitor Sport en corona: Omzetderving sportsector loopt op naar 1,5 miljard euro

De omzetderving in de sportsector tot 1 augustus 2020 ten gevolge van de coronamaatregelen wordt geschat op 1,5 miljard euro.…

Vind alle kennis over inclusief sporten en bewegen nu op een plek

Inclusief sporten en bewegen: professionals vinden vanaf vandaag veel kennis over dit thema gebundeld op een eigen website. Wie er…

Commissie Beweegadvies 0-4 jarigen officieel van start

Op donderdag 25 juni 2020 zijn tijdens de eerste vergadering van de Commissie Beweegadvies 0-4 jarigen van de Gezondheidsraad alle…