Spring naar content

Ontwikkelen

Samen met wetenschappers, beleidsmakers en professionals uit de praktijk ontwikkelen we eenvoudig toepasbare stappenplannen, toolkits, rekenmodellen, instrumenten en methodieken.

Je vindt bij ons een groot aantal kennisproducten. Bij de ontwikkeling ervan maken we gebruik van onderbouwde wetenschap en ervaringen uit de praktijk. Want voor een kenniscentrum is de kwaliteit van kennis van het grootste belang.

Om zeker te weten dat onze kennisproducten ook jouw cliënten aanspreken, betrekken we hen bij de ontwikkeling van deze producten. Dat doen we via focusgroepen en online vragenlijsten.

Zo hebben we bijvoorbeeld de Beweegcirkel ontwikkeld in samenwerking met een grote groep professionals uit de praktijk en wetenschappers. Speciaal voor lokale sportformateurs hebben we praktische inspiratiesheets opgesteld waarmee ze direct aan de slag kunnen.

Samen aan de slag?

Heb je vanuit jouw organisatie of praktijk interesse om mee te denken in de ontwikkeling van kennisproducten of deel te nemen aan een co-creatie traject dan horen we dat graag.

Infographic

Samen zorgen we voor meer kwaliteit en effectiviteit van sport en bewegen

De infographic is een visuele weergave die beschrijft waarvoor je bij ons terecht kunt in 2022.

Gerelateerde items

Brede maatschappelijke opbrengst: onze hoogtepunten van 2022 

2022 was een bewogen jaar, veel zekerheden bleken ineens niet meer zo zeker. Reden dus om aandacht te blijven vragen voor de inzet van sport en bewegen! Deze infographic brengt onze meest succesvolle producten en projecten van afgelopen jaar in beeld.

Kennisevent EGG is terug! 4 oktober 2023 in Stadion Galgenwaard

Op 4 oktober 2023 vindt het Kennisevent Esports, Gaming en Gamification (EGG) in Stadion Galgenwaard opnieuw plaats. Deze editie, georganiseerd door Kenniscentrum Sport & Bewegen en Techonomy belooft opnieuw een event vol interessante kennissessies en paneldiscussies te worden.

Stijging overgewicht bij jongeren: bewegen cruciaal onderdeel van de oplossing

De nieuwste cijfers van de Gezondheidsenquête/Leefstijlmonitor 2022 tonen een alarmerende stijging in het percentage kinderen en jongeren met overgewicht in Nederland.