Spring naar content

Ontwikkelen

Samen met wetenschappers, beleidsmakers en professionals uit de praktijk ontwikkelen we eenvoudig toepasbare stappenplannen, toolkits, rekenmodellen, instrumenten en methodieken.

Je vindt bij ons een groot aantal kennisproducten. Bij de ontwikkeling ervan maken we gebruik van onderbouwde wetenschap en ervaringen uit de praktijk. Want voor een kenniscentrum is de kwaliteit van kennis van het grootste belang.

Om zeker te weten dat onze kennisproducten ook jouw cliënten aanspreken, betrekken we hen bij de ontwikkeling van deze producten. Dat doen we via focusgroepen en online vragenlijsten.

Zo hebben we bijvoorbeeld de Beweegcirkel ontwikkeld in samenwerking met een grote groep professionals uit de praktijk en wetenschappers. Speciaal voor lokale sportformateurs hebben we praktische inspiratiesheets opgesteld waarmee ze direct aan de slag kunnen.

Samen aan de slag?

Heb je vanuit jouw organisatie of praktijk interesse om mee te denken in de ontwikkeling van kennisproducten of deel te nemen aan een co-creatie traject dan horen we dat graag.

Infographic

Met de juiste kennis haal je meer uit sport en bewegen

De infographic is een visuele weergave van wat we doen én van een aantal resultaten, behaald in 2019.

Gerelateerde items

Het werven van je doelgroep en borgen van je project: terugblik op de online werkbijeenkomst Sportimpuls

Op dinsdag 10 november j.l. vond – in opdracht van ZonMw en in samenwerking met Rotterdam Sportsupport – de online…

Betrek ouders bij sport- en beweegprojecten met Ouders Erbij!

In de praktijk blijkt het vaak lastig om ouders te betrekken bij sport- en beweegprojecten. Om dit toch voor elkaar…

Advies Nederlandse Sportraad: maak van sport een publieke voorziening

De Nederlandse Sportraad (NLsportraad) adviseert de rijksoverheid om de regie te nemen en sport en bewegen voor iedereen mogelijk te…