Spring naar content

Ontwikkelen

Samen met wetenschappers, beleidsmakers en professionals uit de praktijk ontwikkelen we eenvoudig toepasbare stappenplannen, toolkits, rekenmodellen, instrumenten en methodieken.

Je vindt bij ons een groot aantal kennisproducten. Bij de ontwikkeling ervan maken we gebruik van onderbouwde wetenschap en ervaringen uit de praktijk. Want voor een kenniscentrum is de kwaliteit van kennis van het grootste belang.

Om zeker te weten dat onze kennisproducten ook jouw cliënten aanspreken, betrekken we hen bij de ontwikkeling van deze producten. Dat doen we via focusgroepen en online vragenlijsten.

Zo hebben we bijvoorbeeld de Beweegcirkel ontwikkeld in samenwerking met een grote groep professionals uit de praktijk en wetenschappers. Speciaal voor lokale sportformateurs hebben we praktische inspiratiesheets opgesteld waarmee ze direct aan de slag kunnen.

Samen aan de slag?

Heb je vanuit jouw organisatie of praktijk interesse om mee te denken in de ontwikkeling van kennisproducten of deel te nemen aan een co-creatie traject dan horen we dat graag.

Infographic

Samen zorgen we voor meer kwaliteit en effectiviteit van sport en bewegen

De infographic is een visuele weergave die beschrijft waarvoor je bij ons terecht kunt in 2022.

Gerelateerde items

Inschrijving Week van de Motoriek geopend!

Het is zover! Vanaf nu kun je je officieel inschrijven voor de verschillende online kennissessies tijdens de Week van de…

Nieuw: podcast waar kennis, wetenschap, beleid en praktijk elkaar treffen

Vandaag gelanceerd, de Kenniscast Sport & Bewegen. Of je nou beleidsadviseur bent en sport in je portefeuille hebt of fysiotherapeut…

Inschrijving voor speciale vmbo-editie verkiezing Sportiefste School van Nederland gestart

In schooljaar 2022-2023 organiseert de KVLO in samenwerking met NOC*NSF, Special Heroes Nederland en Kenniscentrum Sport en Bewegen een speciale…