Spring naar content

Ontwikkelen

Samen met wetenschappers, beleidsmakers en professionals uit de praktijk ontwikkelen we eenvoudig toepasbare stappenplannen, toolkits, rekenmodellen, instrumenten en methodieken.

Je vindt bij ons een groot aantal kennisproducten. Bij de ontwikkeling ervan maken we gebruik van onderbouwde wetenschap en ervaringen uit de praktijk. Want voor een kenniscentrum is de kwaliteit van kennis van het grootste belang.

Om zeker te weten dat onze kennisproducten ook jouw cliënten aanspreken, betrekken we hen bij de ontwikkeling van deze producten. Dat doen we via focusgroepen en online vragenlijsten.

Zo hebben we bijvoorbeeld de Beweegcirkel ontwikkeld in samenwerking met een grote groep professionals uit de praktijk en wetenschappers. Speciaal voor lokale sportformateurs hebben we praktische inspiratiesheets opgesteld waarmee ze direct aan de slag kunnen.

Ontwikkelen

Samen aan de slag?

Heb je vanuit jouw organisatie of praktijk interesse om mee te denken in de ontwikkeling van kennisproducten of deel te nemen aan een co-creatie traject dan horen we dat graag.

Gerelateerde items

#Beweegthuis van start

Kenniscentrum Sport & Bewegen start Beweegthuis.nl om inspiratie, kennis en tips te delen om ook in deze tijd van het…

Vacature bij Kenniscentrum Sport en Bewegen

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega Specialist interventies, monitoring en evaluatie voor 24 uur per week. Lees de vacature…

Kenniscentrum bedankt Bruno Bruins voor grote bijdrage voor de sport

Met het aftreden van Bruno Bruins als minister voor Medische Zorg, verliest ook de sector sport en bewegen een bijzonder…