Spring naar content
Terug naar de kennisbank

De financiële gevolgen van de coronamaatregelen voor de sportsector, hoofdstuk 9 (2020)

een selectie uit de monitor Sport en corona II - de gevolgen van coronamaatregelen voor de sportsector, Dit document is geen zelfstandige rapportage, maar een selectie uit de monitor Sport en corona, ter bevordering van de leesbaarheid en het gebruiksgemak.

Auteur(s): Peter van Eldert

Dit document bevat het hoofdstuk ‘De financiële gevolgen van de coronamaatregelen voor de sportsector’ uit de monitor Sport en corona – de gevolgen van de coronamaatregelen voor de sportsector. Dit losse hoofdstuk is geschikt voor wie specifiek geïnteresseerd is in de financiële gevolgen van de coronamaatregelen voor de Nederlandse sport.

Dit document is geen zelfstandige rapportage, maar een selectie uit de monitor Sport en corona, ter bevordering van de leesbaarheid en het gebruiksgemak.

De gehele rapportage is hier te vinden. De management-samenvatting van het rapport is hier te vinden.

Literatuurverwijzing: Eldert, P. van (2020). De financiële gevolgen van de coronamaatregelen voor de sportsector, hoofdstuk 9: een selectie uit de monitor Sport en corona II - de gevolgen van coronamaatregelen voor de sportsector, Dit document is geen zelfstandige rapportage, maar een selectie uit de monitor Sport en corona, ter bevordering van de leesbaarheid en het gebruiksgemak.. In H. Poel, Monitor Sport en corona II (pp. 100-118)