Spring naar content

Klantverhaal Annelijn de Ligt

Pharos gebruikte de argumentenkaartjes als gesprekstool om aan te sluiten bij wat ouders belangrijk vinden in de opvoeding van hun kinderen. De uitkomst was voor ons verrassend, we hadden niet verwacht dat zelfvertrouwen zo hoog zou scoren bij de ouders in zuidoost.

Tips, blogs en activiteiten die jij in kan zetten op de kinderopvang

portretfoto collega kenniscentrum sport en bewegen

Blog

Rebecca’s blog

Hoe betrek je ouders bij een gezonde leefstijl? Deze vraag werd enkele weken geleden tijdens de intervisiedag van de Gezonde Kinderopvang gesteld en trok onmiddellijk mijn aandacht. 

voorbeeld van de beweegtest voor kinderen

Product

Beweegtest voor kinderen

Met deze korte test zie je hoeveel een kind vanaf 4 jaar dagelijks beweegt en op welke eenvoudige manieren je meer beweging aan de dag kunt toevoegen.

cover factsheet bewegen 0 tot 5 jaar

Factsheet

Bewegen 0-5 jaar

Vroeg begonnen is vroeg gewonnen! Bewegen heeft een positief effect op kinderen van 0 tot 5 jaar. Dat blijkt uit het literatuuronderzoek wat Amsterdam UMC in opdracht van Kenniscentrum Sport heeft uitgevoerd

Gezonde Kinderopvang

Met de Gezonde Kinderopvang werken kinderopvangorganisaties structureel aan een gezonde leefstijl van kinderen en deskundigheid van medewerkers. Hoe dat werkt en wat jij kan doen, lees je hieronder.

logo gezonde kinderopvang

Allesoversport.nl

Ben je op zoek naar nog meer relevante artikelen? Allesoversport.nl is het platform voor iedereen die opzoek is naar kennis over sport en bewegen.

Op zoek naar meer informatie of ondersteuning?

Rebecca Beck

  • Specialist

Het liefst inspireer en motiveer ik anderen om zoveel mogelijk in te zetten op bewegen van jongs af aan. Ik zet mijn expertise onder andere in voor de jeugdgezondheidszorg en de kinderopvang. Ook kan ik je verder helpen op het gebied van erkende interventies.