Spring naar content

“De Beweegcirkel geeft mensen inzicht in wat zij zelf nodig hebben om meer te bewegen

Tamara Spitters, eigenaresse van Spitters coaching, biedt trainingsprogramma’s aan en coacht mensen met behulp van de Beweegcirkel. ‘’Ik heb de Beweegcirkel besteld om mensen te ondersteunen bij het maken van een beweegplan. Daarbij vond ik het belangrijk om mensen mee te geven dat in beweging komen soms makkelijker is dan mensen in eerste instantie denken. Met de Beweegcirkel lukt dat!’ 

Trends & ontwikkelingen

Als we kijken naar het aantal mensen dat aan de beweegrichtlijnen voldoet, is er nog veel te winnen. Daar hebben we elkaar voor nodig. Wel merken we dat de aandacht voor bewegen onder professionals groeit! Denk aan het Preventie- en het Sportakkoord, maar ook aan de Gezonde Kinderopvang en beweegcampagnes van zorgverzekeraars.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Je kunt bij ons terecht voor kennis over het belang van bewegen en over beweeggedrag van jong tot oud. Wij delen onderbouwde kennis, geven inspirerende voorbeelden en ontwikkelen samen met jou producten die jij in de praktijk kunt gebruiken. Of dat nu in een consult of spreekuur is, bij de kinderopvang of in de dagbesteding bij ouderen.

Cover van de beweegrichtlijnen

Ben je op zoek naar handige instrumenten, stappenplannen, factsheets en whitepapers

Onze ambitie

Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk professionals op de hoogte zijn van de Beweegrichtlijnen en in staat zijn het beweeggedrag van hun cliënten te bevorderen.

Op zoek naar meer informatie of ondersteuning?

Kirsten de Klein

  • Accountmanager

Wetenschappelijke kennis over bewegen en gedrag begrijpelijk maken: daar word ik enthousiast van. Helemaal wanneer dit mensen inspireert om meer te bewegen. Ik help je daar dan ook graag mee, om zo anderen te begeleiden naar meer beweging in hun dag.